Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brabantské kytičky:

26. 11. 2009

Na těsto:

120 g hladké mouky

120 g Hery

60 g moučky

60 g mletých ořechů

 

Dále:

marmeláda na slepování (nejlépe rybízová)

čokoládová poleva

lískové oříšky na ozdobu

 

Vypracujeme těsto a dáme do chladu uležet. Pak vyválíme a vykrajujeme kytičky. Upečeme do růžova na vymazaném plechu. Vychladlé slepujeme marmeládou a zdobíme čokoládou a oříškem - buď kytičky namočíme do půlky do kol. polevy a navrch dáme oříšek nebo lžičkou dáme tročku čokolády doprostřed kytičky a pak přilepíme oříšek.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář