Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děrovaná (nebo taky šťouchaná) buchta:

14. 2. 2010

500 g hladké mouky

200 g cukru moučka

1 sklenička oleje

1 sklenička mléka

1 vejce

1 prášek do pečiva

 

Vše smícháme v míse, nalijeme na vymazaný  avysypaný plech a upečeme do růžova asi tak 30 minut při 150st. Pak vyndáme z trouby, necháme vychladnout  ado vychladnuté buchty naděláme druhým koncem vařečky díry, do kterých pak nalijeme čokoládu a zbytek rozetřeme po povrchu.

 

Poleva:

160 g ztuženého tuku

120 g cukru moučka

2 lžíce kakaa

3 lžíce čok. pudinku

4 lžíce mléka

Za stálého míchání přivedeme k varu a mícháme dokud se vše nespojí v hladkou hmotu.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář