Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výborná tuňáková pomazánka:

22. 6. 2014

Potřebujeme:

konzervu drceného tuňáka - je jedno zda v oleji nebo ve vlastní šťávě

rovnou lžíci majolky

rovnou lžíci kečupu

rovnou lžíci plnotučné hořčice

rovnou lžíci másla

2 trojúhelníčky taveného sýry

lžíci nadrobno nasekané cibulky - může být jarní cibulka i s natí

sůl, pepř


Tuňáka vymačkáme z oleje nebo z vlastní šťávy a rozdrobíme do vyšší misky nebo šlehací mísy.  Přidáme hořčici, kečup, majolku, máslo, tavený sýr, cibulku a vyšleháme šlehačem an jemnou pomazánku. Přidáme špetku soli s mletým černým pepřem a dobře promícháme. Tuňákovou pomazánku vychladíme a můžeme podávat. Mažeme na pečivo a zdobíme nasekanou pažitkou nebo natí zelené cibulky.


Dobrou chuť!

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář