Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kuřecí prsa v bramboráku:

29. 9. 2014

Suroviny:

Bramborák:
4 velké brambory nastrouhané najemno, 1/2 hrnku mléka, 1 vejce, 4 vrchovaté lžíce hl. mouky, 1 lžička majoránky, 2 prolisované stroužky česneku, sůl, pepř

Dále:
2 x kuřecí prsa (2 ks)

4 plátky eidamu

sůl, pepř

olej

 

Postup:

Kuřecí prsa osolíme, opepříme a osmažíme na oleji do růžova a do měkka. Během smažení si v míse promícháme suroviny na bramborák. Jakmile máme prsa usmažená, přendáme si je na talíř. Na pánvičce na oleji usmažíme bramboráky cca o průměru 15-20 cm, poté přendáme na talíř, na polovinu každé placky dáme kuřecí prsa, na ně plátek eidamu a přeložíme na půl. Obložíme čerstvou zeleninou a ihned podáváme.

 

Dobrou chuť!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář