Kuřecí prsa v bramboráku:
Suroviny:
Bramborák:
4 velké brambory nastrouhané najemno, 1/2 hrnku mléka, 1 vejce, 4 vrchovaté lžíce hl. mouky, 1 lžička majoránky, 2 prolisované stroužky česneku, sůl, pepř
Dále:
2 x kuřecí prsa (2 ks)
4 plátky eidamu
sůl, pepř
olej
Postup:
Kuřecí prsa osolíme, opepříme a osmažíme na oleji do růžova a do měkka. Během smažení si v míse promícháme suroviny na bramborák. Jakmile máme prsa usmažená, přendáme si je na talíř. Na pánvičce na oleji usmažíme bramboráky cca o průměru 15-20 cm, poté přendáme na talíř, na polovinu každé placky dáme kuřecí prsa, na ně plátek eidamu a přeložíme na půl. Obložíme čerstvou zeleninou a ihned podáváme.
Dobrou chuť!