Jdi na obsah Jdi na menu
 


Játra na divoko:

25. 6. 2009

králičí nebo drůbeží játra - asi 6 ks

sůl, pepř,

1/2 - 1 hrneček kečupu

divoké koření - bobkový list (asi 3ks), celý pepř (asi 5ks), nové koření (asi 5ks)

voda

hladká mouka

olej

 

Játra rozkrájíme na lalůčky, ne na drobnou, jen na takové ty oválky jak se rozdělují ze středu. Osmahneme je krátce na oleji, pak podlijeme asi litrem vody, přihodíme všechno koření a dusíme domměka. Po změknutí jater přilijeme kečup, necháme přejít varem a pak zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě. Krátce ještě provaříme, pak vyjmeme koření, dosolíme a vypneme.

Podáváme s rýží nebo jen s chlebem.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář